Reklam
Reklam

SİNEMADA BU HAFTA (10 Haziran 2016)

VİZYONA GİREN YENİ FİLMLER: Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2), Fırtınalı Hayatlar (Genius), Özel Kargo (Procious Cargo), Kim Kadın Kim Koca (Ki & Ka), Ve Panayır Köyden Gider (Yerli film), Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia – Zootropolis), Sekerat: Son (Yerli film), Korku Seansı 2 (The Conjuring 2), Belgica (Yabancı film).

SİNEMADA BU HAFTA (10 Haziran 2016)
  • 10.06.2016
  • 1.482 kez okundu
Reklam

10 Haziran 2016 Cuma Filmleri

Hazırlayan: Tuncay Şerif

tuncayserif@gmail.com

sinema@kulturgazetesi.com

kultursanat@kulturgazetesi.com

**

FİLMİN KÜNYESİ

SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2

Diğer Adı : Now You See Me 2

Tür : Aksiyon ,  Gerilim ,  Gizem ,  Komedi

Süre: 115 Dak.

Yapım : 2016 – ABD

Yönetmen : Jon M. Chu

Senaryo : Ed Solomon ,  Pete Chiarelli

Oyuncular : Morgan Freeman,  Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe,  Mark Ruffalo,  Michael Caine,  Woody Harrelson, Dave Franco

Yapımcı : Alex Kurtzman,  Roberto Orci

İthalat: Tanweer Film

Dağıtım: The Moments Entertainment

Sihirbazlar Çetesi 2

Filmin konusu:

Atlılar olarak bilinen usta dört sihirbaz, en cüretkâr gösterileri için geri dönüyor. Bir yıl önce yaptıkları Robin Hood stili gösteri ile toplumun hayranlığın kazanan ve FBI’ı utandıran çete, geri dönüş gösterisi ile kaçışın onlar için bir çocuk oyuncağı olduğunu gösteriyor. Özenle planlanmış sürpriz gösterilerini, ahlâksız Owen Case’i ifşa etme umuduyla sergiliyorlar.

**

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ

Fırtınalı Hayatlar

Perkins, tüm zamanların en saygıdeğer ve tanınan edebiyat editörlerindendir.  F. Scott Fitzgerald ile Ernest Hemingway gibi sembolleşmiş roman yazarlarını keşfetmiş başarılı bir editördür. Genç yaşında ün ve başarıya ulaşan Wolfe ise, çarpıcı yeteneğiyle örtüşen etkileyici de bir karaktere sahiptir. Wolfe ve Perkins arasında karmaşık bir dostluk gelişir. Bu dostlukları, bu parlak ama birbirinden çok çok farklı iki adamın hayatını sonsuza dek tamamen değiştirecektir.

Michael Grandage’in yönettiği filmde başlıca rollerde Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman ile Laura Linney rol alıyor.  Fırtınalı Hayatlar (Genius), PinemArt Film dağıtımıyla PinemArt Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Özel Kargo

Dünyanın en bilinen hırsızı Jack ve onun eğitimli ekibi çok büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack’in eski sevgilisi hamile olarak ortaya çıkar. Bu gizemli kadın Jack ve onun tüm eğitimli ekibini tehlikeli ve büyük bir dolandırıcılığın içerisine sokar. Jack, Eddie’nin paralarını çaldığının farkındadır. Bu durumda eski sevgilisi uğruna bu büyük tehlikenin içerisine girip girmeyeceğine acilen karar vermelidir.

Max Adams’ın yönettiği filmde Mark Paul Gosselaar, Bruce Willis, Claire Forlani ile John Brotherton rol alıyor. Özel Kargo (Procious Cargo), Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Ki & Ka: Kim Kadın Kim Koca

Kia, başarılı bir iş kadını olmayı hedeflemektedir. Delhi’ye uçakla gittiği sırada Kabir’le tanışır. Kabir ise Kia’nın tersine bir iş adamı olmak için kendini yormak istememektedir. Fakat, Kabir aslında babasının mirasını ve izlediği kariyer yolunu kesinlikle reddeden, son derece başarılı bir müteahhidin oğludur. Bu iki zıt insanın birliktelikleri ise farklı gelişmelere yol açar.Balki’nin yönettiği hint yapımı filmde Kareena Kapoor, Amitabh Bachchan, Arjun Kapoor ile Rajat Kapoor oynuyor.  Ki & Ka: Kim Kadın Kim Koca (Ki & Ka), Mars Dağıtım dağıtımıyla Bollywood Rüzgarı tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Ve Panayır Köyden Gider

Geçmişini yakalamak isteyen bir yabancı köyüne döner. Fakat döndüğü köy geçmişini unutmak istemektedir.  Yabancının köye gelişi önce merak, sonra şüphe uyandırıyor. Yıllar önce bir düğünde yaşanan kanlı bir gecenin karanlık anıları tekrar canlanıyor. Yabancı, geçmişten gelen biri mi, yoksa geçmişini terk eden, unutan gençlerin umutsuzca yaşadığı bu köye umut mu getiriyor.

Filmin yönetmeni Mete Sözer. Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman ile Açelya Devrim Yılhan. Ve Panayır Köyden Gider, Mars Dağıtım dağıtımıyla Cadavre Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Zootropolis: Hayvanlar Şehri

Zootropolis adlı metropolis, birçok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps burada, polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilmek için gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır.

Byron Howard ile Rich Moore’un yönettiği animasyon filmi Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia – Zootropolis), UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Sekerat: Son

Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı olaylar ile sarsılır. Sera sekerat haline girer. Ölüm anında yaşadıkları Seda için hayattayken yaşadıklarınn çok daha ötesindedir. Seda’yı hayata döndürmek için gerekli olan kalp masajı, beklenmedik olayların başlangıcıdır. Masaj boyunca ruhu edeninden tekrar tekrar ayrılıp geri döner. Seda bu git geller esnasında karanlık güçlerinde etkisi altına girer.

Şeyda Şen’in yönettiği korku türü filmde Meltem Miraloğlu, Batuhan Aydar, Almila Kuruoğlu ile Emre Koç rol alıyor.  Sekerat: Son, MC Film dağıtımıyla Fark Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Korku Seansı 2

Dünyaca tanınmış doğaüstü olayların araştırmacıları Ed ve Lorraine Warren demonoloji ilmi ile yani şeytan ve cinlerin varlığını araştıran bilim dalı ile uğraşmaktadır. Demonoloji uzmanı Ed ve Lorraine Warren çiftinin vaka dosyalarından birinde geçen farklı bir gerçek olayı konu beyazperdeye uyarlanır.

James Wan’ın yönettiği korku türü filmde Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O’Connor ile Madison Wolfe oynuyor. Korku Seansı 2 (The Conjuring 2), Warner Bros. dağıtımıyla Werner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

**

Belgica

Yirmilerinin sonlarındaki Jo, bir zamanlar sanatla uğraşmış ama başarılı olamamıştır. Öte yandan ağabeyi Frank, şehre uzak bir yerde aldığı çiftliğiyle uğraşırken ikinci çocuğunun dünyaya gelmesini beklemektedir. Sanatta başarılı olamayan Jo ise bütün tutkusunu, yeni açtığı ve diğer tüm barlardan farklı olmasını istediği Belgica’ya taşır. Frank bir gün Jo’nun barına ziyarete gelir ve sonrasında iki kardeş Belgica’yı daha büyük, modern ve eğlenceli bir yer haline getirmeye karar verirler.

Filmin yönetmeni Felix van Groeningen. Oyuncular:  Stef Aerts, Tom Vermeir, Helene Devos ile Charlotte Vandermeersch.  Belgica, M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

 

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ