Reklam
Reklam

Boza ve salep günleri başlıyor

Elite World Otelleri, bünyesindeki Coffee Company’lerde; portakallı, tarçınlı, kakuleli, çilekli gibi özel aromalı el yapımı salep çeşitlerinin ve bozanın sunulacağı “Boza ve Salep Günleri”, Ocak ayı boyunca devam edecek.

Boza ve salep günleri başlıyor
  • 14.01.2016
  • 2.060 kez okundu
Reklam

BOZA VE SALEP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Her ay düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle de misafirleriyle buluşan boza ve salep Elite222

Elite World Otelleri, kış aylarının vazgeçilmez içecekleri olan geleneksel boza ve özel aromalı ev yapımı salep çeşitlerini, özel sunumlarıyla misafirleri ile buluşturacak. Elite World İstanbul, Elite World Business ve Elite World Van otellerinin lobi katında yer alan, şık ve samimi ambiyansı ile beğeni toplayan Coffee Company’lerde gerçekleşecek Boza ve Salep Günleri, 1-31 Ocak tarihleri arasında devam edecek.

Elite World şefleri tarafından hazırlanan “Boza ve Salep Günleri” menüsünde, bozanın geleneksel hali ve salebin daha önce denenmemiş çeşitleri yer alıyor. Çikolatalı, portakallı tarçınlı, karanfilli tarçınlı, klasik salep, çilekli salep ve kış baharatlı salep olmak üzere birbirinden farklı ve lezzetli salep içeceklerinin sunulacağı “Boza ve Salep Günleri”, tüm Coffee Company’lerde boza ve salep sevenleri Ocak ayı boyunca bir araya getiriyor olacak.

 

Etiketler: / / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ