Reklam
Reklam

Conrad İstanbul Bosphorus Boğaza Karşı Ramazan Yemekleri

Conrad İstanbul Bosphorus 11 ayın sultanı Ramazan’da misafirlerini Tarihi Yarımada manzaralı Manzara Restaurant’ta ağırlıyor.

Conrad İstanbul Bosphorus Boğaza Karşı Ramazan Yemekleri
  • 14.05.2016
  • 1.575 kez okundu
Reklam

Conrad İstanbul Bosphorus, Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasını doyasıya yaşayacağınız Manzara Restaurant’ta Osmanlı ve Dünya mutfaklarından lezzetlerle iftar sofraları sizleri bekliyor.

Conrad İstanbul Bosphorus 11 ayın sultanı Ramazan’da misafirlerini Tarihi Yarımada manzaralı Manzara Restaurant’ta ağırlıyor. Türk ve Osmanlı mutfağından lezzetlerin yer aldığı menüde zeytinyağlılardan yöresel lezzetlere, geleneksel iftariyeliklere kadar her şey düşünülmüş. İftar yemeği gül reçeli, pastırma, tahin pekmez ve Ramazan pidesinden oluşan serpme iftariyelikler ile başlıyor. Ezogelin, tarhana ve lebeniye çorbası seçeneklerinin ardından yemeğe zeytinyağlılar ile devam edebilirsiniz. Ispanak ve yumurtalı pide, su böreği ve içli köfte ise sunulan diğer ikramlar. İç pilav eşliğinde kuzu tandır, bulgur pilavı ve kremalı ıspanak eşliğinde servis edilen marine edilmiş tavuk şiş ve ağır ateşte fırınlanmış dana antrikot tadına doyamayacağınız ana yemek çeşitleri. Bademli ve şeftalili güllaç, kaymak eşliğinde sunulan Türk tatlı tabağı ile vanilyalı dondurma eşliğinde sunulan irmik helvası zengin tatlı menüsü oluşturuyor. İftar, Osmanlı şerbeti ve lokum ve fıstık ezmesi ile sunulan Türk kahvesi ile son buluyor.

Manzara Restaurant’ta misafirler otoparktan ücretsiz yararlanırken, 0 – 6 yaş arası çocuklara iftar menüleri ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar içinse yüzde 50 indirim uygulanıyor. Manzara Restaurant’ın yanı sıra Conrad İstanbul Bosphorus’un etkinlik mekanlarında gerçekleşecek büyük iftar davetleri için Ramazan ayına özel hazırladığı menüleri değişen fiyatlarla misafirlere sunuyor.

 

Rezervasyon ve Bilgi İçin: 0212 310 25 25

Etiketler: / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ