Reklam
Reklam

Hagia Sophia Mansions’da Osmanlı gelenekleri

Ayasofya’nın yanı başında, Topkapı Sarayı’yla iç içe Soğukçeşme sokağında modern detaylarla süslü Hagia Sophia Mansions bir Osmanlı rüyasını hayata geçiyor.

Hagia Sophia Mansions’da Osmanlı gelenekleri
  • 01.06.2016
  • 1.359 kez okundu
Reklam

Tarih ve stili bir araya getiren, konaklamanın yeni adı Hagia Sophia Mansions ile ziyaretçiler, zamansız tasarım ve lüksün birlikte hayat bulduğu sıra dışı bir deneyim yaşayarak tarihi ymodern bir osmanlırüyası _Sarn____Restaurant111arımadanın ruhunu keşfedecekler.

 Keskin Holding’in yatırımıyla binlerce yıllık tarihi günümüze taşıyan proje, eşsiz konumuyla tek adımda medeniyetler arasında büyülü bir yolculuk vadediyor. 19. yüzyıldan itibaren Osmanlı elçilerinin evleri olarak kullanılan Ayasofya’daki konakların restore edildiği Hagia Sophia Mansions, ziyaretçilerine unutamayacakları ve tekrar tekrar deneyimlemek isteyecekleri büyülü bir serüven yaşatmaya hazırlanıyor.

 Lüksün ve sanatsal çizgilerin göz alıcı birlikteliğinden ilham alarak restore edilen 21 konak, dünyanın en etkili mimarlarından biri olarak kabul edilen Martyn Lawrence Bullard imzasını taşıyor. Türk markalarının projenin her etabında kullanıldığı ve yine yerli sanatçıların projeye özel ürettiği özgün sanat eserlerinin yer aldığı konaklar; ve Fas etkileriyle tasarımın güçlü algısını yansıtıyor.

 Tüm süit, standart ve villa tipi odaların tasarımlarının birbirinden farklı olduğu Hagia Sophia Konakları’nda, altısı özel kullanım için tasarlanmış müşterek oturma odaları ve özel yemek odasıyla, toplamda 39 oda, 36 suit ve bir özel villa yer alıyor. Mavi, gri ve Türk kırmızısı odalarda, el emeğiyle, kalem işi süslemelerle zenginleştirilmiş yataklar ön plana çıkıyor.

Etiketler: / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ