Reklam
Reklam

Yemek Şöleni

Yöresel yemeklerin yarıştığı Yemek Şöleni, 7 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek.

Yemek Şöleni
  • 06.02.2016
  • 1.331 kez okundu
Reklam

Yemek şöleni

HEYECAN VE LEZZETİN BULUŞMA YERİ; 7. YEMEK ŞÖLENİ…

Kültür habe

  1. Yemek Şöleni 7 Şubat’ta…

Ev aletlerinin ustası Arnica’nın ana sponsorluğunda hayata geçirilecek olan 7. Yemek Şöleni; co-sponsorlar Pril Bulaşık Deterjanı ve Pera Ankastre’nin yanı sıra katılımcı firmalar Didi Soğuk Çay, Duru Bulgur, Knorr Gıda, Lila Kağıt, Nudo Kıvırcık Erişte, Otacı Bitkisel Ürünler, Pastavilla Makarna, Selin Kolonya, Uno Unlu Mamulleri, Vileda Ev Temizlik Ürünleri, Vissmate Hijyen ve Temizlik Ürünleri’nin de katkılarıyla 7 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek. Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu ise organizasyonun sağlık sponsoru olarak etkinlikte bir seminer verecek. 7. Yemek Şöleni’nde aynı zamanda uluslararası yardım gönüllüsü olan Ses Sanatçısı Ersin Faikzade ve Orkestrası da sahne alarak konuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Organizasyonu, leziz yemek tarifleri ile tanınan başarılı Yazar ve Programcı Elif Korkmazel sunacak.

Ünlü isimler Yemek Şöleni’nde

Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal tariflerin yarışına sahne olacak. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak yarışmacılar, en iddialı oldukları yöresel et yemeklerini ünlü sanatçı ve profesyonellerden oluşacak bir jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Bu yılki jüri üyeleri arasında Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yemek Zevki Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eren Aydın, sevilen Sanatçı Açelya Akkoyun, Sunucu Zahide Yetiş ve Özgür Şef gibi ünlü isimler bulunacak. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar.

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaşıyor.

Etiketler: / / / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ