Reklam
09 Mayıs 2016

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali 12_30 Ekim’de

Her yıl dünyanın dört bir yanından geniş katılımla gerçekleşen Uluslar arası İstanbul Kukla Festivali, bu yıl 19. kez perdelerini açarak sanatseverlerle 12-30 Ekim tarihlerinde buluşacak.

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali 12_30 Ekim’de
Reklam

Tuncay Önür

12-30 Ekim 2016 tarihinde düzenlenecek olan 19. Uluslar arası İstanbul Kukla Festivali’nin Bütünleşik Pazarlama İletişimini bu yıl da BEZE GROUP üstlendi.

Her yıl dünyanın dört bir yanından geniş katılımla gerçekleşen Uluslar arası İstanbul Kukla Festivali, bu yıl 19. kez perdelerini açarak sanatseverlerle 12-30 Ekim tarihlerinde buluşuyor. 12-30 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşecek Festivalde katılan ekipler pek çok kukla oyunu, film gösterimi ve workshop çalışması yapacak. Bu yıl Ramazan ayı süresince Kukla ustası Cengiz Özek’in özel gösterilerini izlemek mümkün olacak.

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali’nde başta Almanya, Fransa, Hollanda, Hong Kong, İspanya, İtalya, Kore, Romanya, Rusya, Şili, Tayvan ve Türkiye bu seçkin kukla gösteri oyunlarıyla yer alıyor. Katılan ekipler oyunlarıyla sanatseverlerle buluşacak. Bu yıl festivalde oyunların haricinde film gösterimleri ve workshoplar da yapılacak; böylelikle gençlere ve çocuklara kukla sanatı öğretmek ve yeni kukla ustaları yetiştirmek hedefleniyor.

Uluslararası Kukla Festivali’nin etkinlikleri, kültür merkezleri, tiyatro sahneleri, üniversiteler ve halkla iletişimin en önemli merkezlerinden olan AVM ve Üniversite salonlarında gerçekleşecek

Sanat Yönetmenliğini İstanbul Karagöz Kukla Vakfı Başkanı Cengiz Özek’in üstlendiği festivalin bütünleşik pazarlama çalışmalarını 1986’dan beri halkla ilişkiler ve stratejik pazarlama iletişimi alanının en deneyimli ve önde gelen şirketlerinden Beze Group yönetiyor. Beze Group tarafından Kurulan “19.İstanbul Uluslararası Kukla Festivali Hazırlık Komitesi çalışmalarına start verdi. Komite üyeleri: Vakıf ve Festival Başkanı Cengiz Özek, Stephan Carelius ,Nihat Sandıkçıoğlu, Aynur Koç, Ragip Ertuğrul, Bengü Bilik, Gizem Şenyurt, Serpil Sabaz yer alıyor.

Ramazan ayı süresinde Dünyaca ünlü Kukla Ustası Cengiz Özek gösterileri çeşitli salonlarda gerçekleştirilecek

Etiketler: / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

Reklam