Reklam
Reklam

Ceyda Düvenci’den: Tatlı Bir Sürpriz

Tatlı Bir Sürpriz’ kitabıyla Ceyda Düvenci, 22 Nisan Pazar günü saat 15:00’da D&R HillTown’da ilk imza gününde sevenleriyle buluşacak.

Ceyda Düvenci’den: Tatlı Bir Sürpriz
  • 18.04.2018
  • 2.757 kez okundu
Reklam

CEYDA DÜVENCİ “TATLI BİR SÜRPRİZ” KİTABININ İLK İMZA GÜNÜNDE D&R’DA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

Halil Onur Ahsen // Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci kızı Melisa’dan ilham alarak yazarlığa adım attığı Bal Köpüğü serisinin ilk kitabı ‘Balköpüğü: Tatlı Bir Sürpriz’ in 22 Nisan Pazar günü D&R HillTown’da gerçekleşecek ilk imza gününde sevenleriyle bir araya geliyor.

Ceyda Düvenci kızı Melisa ve Melisa gibi farkıyla mucize olan kahraman çocukların tanınması ve anlaşılması için kaleme aldığı kitabının D&R HillTown’da gerçekleşecek ilk imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Ünlü oyuncunun “Serebral Palsi” hastası kızı Melisayla birlikte hastalık ve tedavi sürecinden yola çıkarak kaleme aldığı kitapta, Balköpüğü karakterinin tek başına çıktığı sürpriz yolculukta minik hikayelerle Serebral Palsili çocuklara nasıl davranılması gerektiğini anlatıyor.

Yürümek, okumak, yazmak, resim çizmek, parkta oynamak, herhangi bir enstrüman çalmak, okulda öğrenci olmak, kısacası hayata karışmak için diğer çocukların desteğine ihtiyaç duyan çocukların hikayesi ne yer verilen ‘Balköpüğü’ karakterinin başından geçenler seri olarak yazılmaya devam edecek.

Bal Köpüğü serisinin ilk kitabı ‘Balköpüğü: Ayrıca bu özel etkinlikte ünlü oyuncu minik ziyaretçileri için de masal okuyacak.

Etiketler: / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ