Reklam
Reklam

CEM YILMAZ 23. İZMİR KİTAP FUARI’NDA

Cem Ylmaz’ın son filmi ARİF V 216’nın senaryo kitabını imzalayacağı fuarda, Usta oyuncu Zafer Algöz ve yazar Can Yılmaz da okurlarıyla buluşacak.

CEM YILMAZ 23. İZMİR KİTAP FUARI’NDA
  • 14.04.2018
  • 3.715 kez okundu
Reklam

Bu yıl 23.’sü düzenlenen İzmir Kitap Fuarı 14 Nisan Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 91 yıllık geçmişiyle yayıncılık dünyasının ilklerinden olan İnkılâp Kitabevi her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Kitap Fuarı’nda yerini alıyor.

14 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 ve 15 Nisan Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan imza gününde Cem Yılmaz, 1996 yılında yayımlanan “Karikatürler” kitabı ve replikleri ile hafızalarımıza yer etmiş senaryo kitapları, “G.O.R.A”, “A.R.O.G”, “Yahşi Batı”, “Hokkabaz”, “Pek Yakında”, “Ali Baba ve Yedi Cüceler” ve “ARİF V 216”yı, Usta oyuncu Zafer Algöz, çok sevilen ilk kitabı “Haşırt Dı Bilekbord” ve son kitabı “Keş On Dı Teybıl”ı imzalarken Can Yılmaz ise kaleme aldığı öykülerden oluşan “Klişe Hayatlar Matbaası”, “Yap Bi Babalık” ve son kitabı “Bilinmeyen Numaralar”ı imzalayacak.
Geçtiğimiz Kasım ayında Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan Cem Yılmaz, Can Yılmaz ve Zafer Algöz’ün imza gününde kitapseverler renkli anlar yaşamış ve Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda bir ilk gerçekleştirilerek, imza günü saat 21.00’a kadar sürmüştü

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ