Reklam
Reklam

Sakura çiçeğinin yaşlanmaya karşı etkisi

Sakura çiçeğinin cildi yoğun olarak nemlendirmekten yaşın ilerlemesiyle birlikte azalan kolajen oluşumunu desteklemeye kadar uzanan pek çok faydası var.

Sakura çiçeğinin yaşlanmaya karşı etkisi
  • 23.04.2019
  • 2.206 kez okundu
Reklam

Japonların kutsal olarak kabul ettiği, büyüleyici güzelliğe ve eşsiz bir pembeye sahip sakura ağacı çiçeğinin kremi cildinizde inanılmaz etkiler yapıyor. Cildi yoğun ve derinlemesine nemlendiren, kolajen oluşumunu destekleyerek yaşlanma karşıtı fayda sağlıyor.

Sakuranın Türkçedeki ismi kiraz çiçeğidir. Japonların kutsal olarak kabul ettiği, şairlerin “ilkbahar karı” olarak adlandırdığı, büyüleyici güzelliğe ve eşsiz bir pembeye sahip sakura ağacı çiçeği cildinizde inanılmaz etkiler yapar. 

Sakuranın cildi yoğun olarak nemlendirmekten yaşın ilerlemesiyle birlikte azalan kolajen oluşumunu desteklemeye kadar uzanan pek çok faydası var. Sakuranın tüm etkilerini cildinize yüzde 100 doğal, yüzde 100 inovatif Thalia Natural Beauty’nin 30+ yaş grubu için hazırladığı Sakura Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi ile taşıyabilirsiniz.

Faydaları

Thalia Natural Beauty Sakura Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi, kuruyan ve matlaşan cildinizi çok yoğun ve derinlemesine nemlendirir. Kolajen oluşumunu teşvik eden yapısıyla yaşlanma karşıtı fayda sağlar. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildinizi besleyip korur. Bir yandan cildinizin elastikiyetini artırırken, öte yandan pigmentasyon ve kırmızı cilt lekelerinin giderilmesine yardım eder. Formülasyonundaki değerli yağlar ve hyalüronik asit takviyesiyle cildinizin yıpratıcı dış etkenlere karşı güçlenmesine ve gözeneklerin büyümesinin engellenmesine yardımcı olur, cildinizi pürüzsüzleştirir.

Sakura çiçeği hakkında

Japon mitolojisinde doğanın ve güzelliğin sembolü olan “Kono Hana no Sakuya Hime” adlı tanrıçaya dayanan sakura; Japon kültüründe bir yandan üstün güzelliği, diğer yandan ise dalda kaldığı zamanın çok kısa olması nedeniyle hayatın gelip geçiciliğini sembolize eder. Japonlar için sakura, her an ölümü yaşayan kutsal bir varlıktır aynı zamanda. Bu özel çiçek “güzel olan çabuk biter” sözünü destekler niteliktedir, öyle ki ömrü yalnızca 10 gündür.  Sakuralar mart sonunda ve nisan ayında açarlar ve solmadan, kurumadan yere düşerler. Sakura çiçeklerinin açtığı ve tarif edilemeyecek güzellikte bir manzara sunduğu dönem kutsaldır ve “Sakura Zensen” olarak anılır.

Etiketler: / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ