Reklam
Reklam

Akbank’ın ödüllü kısaları üniversitelilerle buluşuyor

12. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 22 Mart-13 Mayıs tarihlerinde Türkiye genelindeki üniversitelerde ücretsiz olarak gençlerle buluşuyor.

Akbank’ın ödüllü kısaları üniversitelilerle buluşuyor
  • 18.03.2016
  • 1.214 kez okundu
Reklam

12. AKBANK KISA FİLM FESTİVALİ’NİN ÖDÜLLÜ FİLMLERİ ÜNİVERSİTELERLE BULUŞUYOR

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 12 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 22 Mart – 13 Mayıs tarihleri arasında Edirne’den Van’a, Zonguldak’tan Mersin’e 22 ilde toplam 42 üniversitede gençlerle buluşacak.

Ödüllü Filmler Üniversiteler’de etkinliği kapsamında 12. Akbank Kısa Film Festivali’nin yarışma bölümüne katılan 45 ülkeden toplam 822 film arasından “ULUSAL KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ”nü kazanan Gülistan Acet’in yönetmenliğini üstlendiği Günah, “ULUSLARARASI KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ” kazanan Patrick Vollrath’ın yönetmenliğini yaptığı Everything Will Be Ok filmlerinin yanı sıra mansiyon ödülünü kazanan Altın Vuruş, Salı, The Translator filmleri ile birlikte seyirci ödülü alan Karadeniz filmi de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bu yıl 7-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 12. Akbank 11. Kısa Film Festivali, 10 gün boyunca film gösterimlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini izleyici ile buluşturdu.

Etiketler: / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ