Reklam
Reklam

Turkcell Yıldızlı Geceler Çeşme, Bodrum ve İstanbul’da

Günümüz müziğine damga vuran yabancı müzisyenler ve Türkçe sözlü müziğin efsanesi olan pek çok yıldız, Çeşme, Bodrum ve İstanbul’da Turkcell Yıldızlı Geceler’de parlayacak.

Turkcell Yıldızlı Geceler Çeşme, Bodrum ve İstanbul’da
  • 16.06.2016
  • 1.332 kez okundu
Reklam

Günümüz müziğine damga vuran yabancı müzisyenler ve Türkçe sözlü müziğin efsanesi olan pek çok yıldız, Çeşme, Bodrum ve İstanbul’da parlayacak. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı dev programı ile her yaz olduğu gibi bu yaz da müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak.

Türkiye’nin en ünlü ve prestijli sahneleri olan Çeşme Açıkhava Sahnesi, Bodrum Antik Tiyatro ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, birbirinden ünlü yerli ve yabancı sanatçılarla dolup taşarken özel sahne gösterilerine ve şovlarına da ev sahipliği yapacak.

İLK KONSER ÇEŞME AÇIKHAVA TİYATROSU’NDA.

Organizasyonunu Pera Event’in üstleneceği 32 konserlik müzik maratonunun ilk konserine, 5 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda “SüperStar” Ajda Pekkan imza atacak.

10 Temmuz’a kadar Çeşme’de devam edecek olan etkinlik sahnesinde Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Murat Boz ve Volkan Konak gibi dev isimleri ağırlayacak.

BODRUM ANTİK TİYATRO’NUN İLK YILDIZI SERTAB ERENER

13 Temmuz akşamı ise Bodrum akşamlarını aydınlatmaya başlayacak olan müzik şöleninin Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde ağırlayacağı ilk isim ise Pop Müziğin dev ismi Sertab Erener olacak.

13-14-15-20-21-22 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek olan konserlerde Sertab Erener, Volkan Konak, Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkan ve Şebnem Ferah gibi birbirinden ünlü yıldızlar müzikseverlerle buluşacak.

HARBİYE’DE 20 DEV KONSER

Heyecanla beklenen dev organizasyonun, Çeşme ve Bodrum’un ardından son durağı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu olacak.

Yerli ve yabancı 20’yi aşkın yıldızı Harbiye’de İstanbullu müzikseverler buluşturacak olan etkinlik, Ağustos’ta başlayacak ve ayın sonuna kadar devam edecek.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki yıldız yağmurunda ise Funda Arar, Göksel, Buika, Hande Yener, Sibel Can, Berkay, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Sertab Erener, Bengü, Ferhat Göçer,Volkan Konak, Ajda Pekkan ve Murat Boz gibi birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

İşte Turkcell Yıldızlı Geceler Konserleri:

ÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ

5 TEMMUZ- AJDA PEKKAN

6 TEMMUZ-SERTAB ERENER

7 TEMMUZ-MURAT DALKILIÇ

8 TEMMUZ-FUNDA ARAR

9 TEMMUZ-MURAT BOZ

10 TEMMUZ-VOLKAN KONAK

BODRUM ANTİK TİYATRO

13 TEMMUZ-SERTAB ERENER

14 TEMMUZ VOLKAN KONAK

15 TEMMUZ MURAT BOZ

20 TEMMUZ FUNDA ARAR

21 TEMMUZ AJDA PEKKAN

22 TEMMUZ ŞEBNEM FERAH

HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIKHAVA TİYATROSU

5 AĞUSTOS- FUNDA ARAR

6 AĞUSTOS- GÖKSEL

7 AĞUSTOS-BUIKA

9 AĞUSTOS- HANDE YENER

10 AĞUSTOS-SİBEL CAN

11 AĞUSTOS- BERKAY

12 AĞUSTOS- MURAT DALKILIÇ

13 AĞUSTOS-MUSTAFA CECELİ

16 AĞUSTOS-SERTAB ERENER

18 AĞUSTOS-BENGÜ

19 AĞUSTOS-FERHAT GÖÇER

21 AĞUSTOS-VOLKAN KONAK

23 AĞUSTOS-AJDA PEKKAN

25 AĞUSTOS-MURAT BOZ

Platinum’lulara özel %40 indirim ayrıcalığı

Turkcell Platinum müşterilerine özel olarak Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri %40 indirimle sunuluyor. Üstelik ilk 48 saat boyunca ön satış ayrıcalığı sayesinde en güzel yerleri Platinum’lular seçebiliyor. Bilet indiriminden yararlanmak için Turkcell Platinum Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile Biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

Turkcellden genclere özel %30 indirim ayrıcalığı

Turkcellden genclere Turkcell Yildizli Geceleri konser biletleri gnctrkcll ayricaligiyla %30 indirimle sunuluyor. Bilet indiriminden yararlanmak için GNC Uygulaması üzerinden indirim kodu alınıyor. Daha sonra bu kod ile www.biletix.com üzerinden biletler kolayca satın alınabiliyor.

Etiketler: / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ