Reklam
Reklam

Viko’dan ücretsiz çocuk tiyatrosu

Viko’nun “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı çocuk oyunu, şimdi sömestir tatili boyunca hafta sonları ücretsiz olarak sahneleniyor.

Viko’dan ücretsiz çocuk tiyatrosu
  • 27.01.2016
  • 1.310 kez okundu
Reklam

VİKO ÇOCUK TİYATROSU’NDAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ…

Elektrik anahtar ve priz sektörünün yenilikçi, sosyal sorumluluk projelerinin örnek kuruluşu VİKO’nun Çocuk Tiyatrosu, çocukları enerji verimliliği konusunda bilinçlendirmek üzere “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı çocuk oyunu ile sömestir tatilinde Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

Sömestre döneminde, geleceğimizin teminatı öğrenciler için sahne alacak. VİKO’nun oluşturduğu ve 370 bin öğrenciye ulaşan VİKO Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Aydınlık Bir Gelecek İçin” adlı müzikli çocuk oyunu; 30-31 Ocak 2016 tarihlerinde saat 13.00’te Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlenebilecek.

Oyun; enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması, geri dönüşüm ve elektrikli ev kazalarına karşı korunma konularında çocukları bilgilendiriyor. Eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan bu harika tiyatro oyunu sayesinde çocuklar hem çok eğleniyor hem de enerji verimliliği ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı konusundaki sorumluluklarının farkına varıyor. “Aydınlık Bir Gelecek İçin” çocuk oyunu, şimdi sömestir tatili boyunca hafta sonları ücretsiz olarak sahneleniyor ve tüm çocukları eğlenirken öğrenmeye davet ediyor.

ADRES:

Üsküdar Koza Tiyatrosu Adres: Hakimiyeti Milliye Cad. No: 58 Kat: 3/74 Kancal AVM Üsküdar- İSTANBUL

Rezervasyon İçin Telefonlar: (0216) 553 51 41 – (0216) 341 94 42 – (0535) 220 10 38

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ