Reklam
07 Ocak 2016

İzmir’de lezzet ve muhabbetin yeni adresi: İkiSatır

Birbirinden lezzetli ızgara et ve köfte çeşitleriyle lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmayı başaran İkiSatır, yeni şubesini İzmir’de açtı.

İzmir’de lezzet ve muhabbetin yeni adresi: İkiSatır
Reklam

İZMİR1 İKİ SATIR111 Misafirlerine Türk damak tadına uygun yiyecekler sunmayı ilke edinen Global Restoran Yatırımları’nın lezzet tutkunlarıyla buluşturduğu İkiSatır, yeni restoranını İzmir’de hizmete açtı.

 ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ parolasıyla lezzet sunan İkiSatır, misafirlerine, uygun fiyat-iyi hizmet dengesini koruyarak hizmet veriyor. Köfte, ızgara et ve salatanın yanı sıra menüsünde hamburger seçeneklerine de yer veren İkiSatır, misafirlerine hem lezzetli ikramlar hem de keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sunuyor.

 İkiSatır’ın fark oluşturan hikâyesi…

İkiSatır’ın yaratıcıları, konsepte karar verirken, hem insanların lezzetli ve kaliteli yemek yemesini hem de sevdikleriyle birlikte vakit geçirecekleri özel bir mekan yaratmayı hedeflediler. Misafirlerinin ‘sokaktan kopmadan’ İkiSatır muhabbet edebilecekleri bir mekan yaratmak isteğinden hareketle de restoranın adını İkiSatır koydular.

İkiSatır, sıcak sıcak servisi yapılan lezzetli etleri, dinamik ortamı, güler yüzlü personeliyle misafirlerine, İstanbul’daki Acıbadem, Viaport, Venezia ,Viamarina restoranlarının ardından, şimdi de İzmir’de hizmet sunuyor.

Etiketler: / / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

Reklam