Reklam
Reklam

Kuveyt Türk, Kuveytli Fotoğraf Sanatçılarını Ağırlıyor

Kuveyt Türk, 16 – 30 Nisan tarihleri arasında Kuveyt Büyükelçiliği’nin desteğiyle “Modern Mimari ve Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı” adlı sergi düzenliyor.

Kuveyt Türk, Kuveytli Fotoğraf Sanatçılarını Ağırlıyor
  • 18.04.2018
  • 3.628 kez okundu
Reklam

Düzenlediği sergilerle özel ve eşsiz eserleri sanatseverlerle buluşturan Kuveyt Türk, 16 – 30 Nisan tarihleri arasında Kuveyt Büyükelçiliği’nin desteğiyle düzenlediği “Modern Mimari ve Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı” adlı sergiyle Kuveytli fotoğraf sanatçıları Mohammad Al Muharib, Muhammad Ali Al Saad ve Nasser Al Omairi’nin çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.
Kültürden sanata, tarihten bilime sahip olduğumuz tüm değerlerimizin korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması için çalışan Kuveyt Türk, bu çerçevede düzenlediği sergilere bir yenisini daha ekliyor. Kuveyt Türk, 16 – 30 Nisan tarihleri arasında Kuveyt Türk Sanat Galerisi’nde “Modern Mimari ve Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı” adlı sergiyle Kuveytli fotoğraf sanatçıları Mohammad Al Muharib, Muhammad Ali Al Saad ve Nasser Al Omairi’yi sanatseverlerle buluşturuyor. İlk kez bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapan Kuveyt Türk’ün Kuveyt Büyükelçiliği’yle işbirliği yaparak düzenlediği “Modern Mimari ve Güzel Sanatlar Fotoğrafçılığı” sergisi, modern mimarinin içinde barındırdığı güzellikleri açığa çıkarıyor.
Sergi açılışında bir konuşma yapan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Kuveyt Büyükelçisi Ghassan Al-Zawawi’ye teşekkür ederek şunları söyledi: “Kuveyt Türk olarak en önemli gayelerimizden biri Türkiye’ye değer kazandırmak… Çünkü bizi değerlerimizin büyüttüğüne inanıyor, geleceğe sağlam adımlarla ilerlerken sahip olduğumuz tüm varlıklarımızın korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması için gayret gösteriyoruz. Bu minvalde sanatın ve sanatçının da nazarımızda kıymeti sonsuz… Düzenlediğimiz sergilerle onların özel ve eşsiz eserlerini sanatseverlerle buluşturabildiğimiz için büyük saadet duyuyoruz. Uluslararası ödüller almış üç önemli fotoğraf sanatçısının, ’nin çalışmalarıyla tanışacak ve bu kez mimarinin içinde barındırdığı güzellikleri birlikte keşfe çıkacağız. Tüm sanat sevdalılarını bu seyahate davet ediyorum.”
Kuveyt Türk’e elçiliğin kültür sezonuna verdiği destekten dolayı teşekkür eden Kuveyt Büyükelçisi Ghassan Al-Zawawi, “Mimari fotoğrafçılıkta uluslararası ödüller kazanmış ve Kuveyt Devleti’nde bu sanatın gelişiminde büyük başarılar elde etmiş, seçkin sanatçılarımızın eserlerini Kuveyt Türk ile birlikte sunmaktan onur duyuyoruz” dedi.
Sanatçılar Hakkında:
1980 Kuveyt doğumlu Mohammad Ali Al Saad, İngiliz Profesyonel Fotoğraf Enstitüsü’nden (British İnstitute of Professional Photography) fotoğraf eğitimi almıştır. Yerel ve uluslararası birçok ödülün sahibi olan Mohammad Ali Al Saad, mimari fotoğraflarında uzmandır. Dünya çapında birçok sergiye katılan, uluslararası Fotoğrafçılık Sanatı Derneği (FIAP) üyesidir.
1983 Kuveyt doğumlu Mohammad Al Muharib, İngiliz Profesyonel Fotoğraf Enstitüsü’nden (British İnstitute of Professional Photography) fotoğraf eğitimi almıştır. Yerel ve uluslararası birçok ödülün sahibi olan Mohammad Al Muharib,landscape ve mimari fotoğrafçılıkta uzmandır. Dünya çapında birçok sergiye katılan, uluslararası Fotoğrafçılık Sanatı Derneği (FIAP) üyesidir.
Kuveyt doğumlu Nasser Al Omairi İngiliz Profesyonel Fotoğraf Enstitüsü’nden (British İnstitute of Professional Photography) fotoğraf eğitimi almıştır. Yerel ve uluslararası birçok ödülün sahibi olan Nasser Al Omairi, uluslararası fotoğraf dergilerinde de görev yapmıştır.
Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında
Kuveyt Türk, kurulduğu 1989 yılından bu yana katılım bankacılığı alanındaki özenliliğiyle ve yatırım alanlarındaki araştırmacılığıyla tasarruf sahiplerine ve iş adamlarına çağdaş, istikrarlı, güvenilir, kaliteli ve süratli hizmet sunmayı önceleyen, sürekli eğitim ve gelişimi kendisine ilke edinen bir kurumdur. Yurt içinde ve yurtdışındaki şubeleri ve muhabir bankaları vasıtasıyla, her türlü çağdaş teknolojik imkânları kullanarak, tasarruf sahiplerinin ve yatırımcılarının kaliteli hizmete hızlı şekilde ulaşmasını sağlıyor. Bugün itibariyle Türkiye genelinde 400 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurtdışında ise Bahreyn şubesiyle ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürmektedir.

Etiketler: / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ