Reklam
Reklam

ham:m Tomtom’da “Sığınak” Sergisi

ID-ISTANBUL conceptStudio ve ham:m Tomtom, Fotoğrafçı ve Sergi Küratörü Ercüment Usluer’in “Sığınak” adlı fotoğraf sergisiyle açıldı.

ham:m Tomtom’da “Sığınak” Sergisi
  • 12.01.2016
  • 1.428 kez okundu
Reklam

ham:m Tomtom ve ID-ISTANBUL conceptStudio “Sığınak” Sergisiyle Açıldı…

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığında kurulan ID-ISTANBUL’un “eşya üretme alanı” olarak konumlanan ham:mın yeni showroom’u ham:m Tomtom ve ID-ISTANBUL conceptStudio, Fotoğrafçı ve Sergi Küratörü Ercüment Usluer’in “Sığınak” sergisiyle açıldı.

ID-ISTANBUL ve ham:m’ın en yeni dükkanı olan ID-ISTANBUL conceptStudio ve ham:m Tomtom, Fotoğrafçı ve Sergi Küratörü Ercüment Usluer’in “Sığınak” adlı fotoğraf sergisiyle açıldı. Kaybedilen, unutulan, önemini yitirmiş zanaatçılığa yeniden ruh vermeyi ilke edinen Ham:m’ın üçüncü kuruluş yıldönümünde gerçekleşen ve ‘ustalara saygı duruş’ niteliği taşıyan sergi, ham:m ustalarının üretim sürecindeki fotoğraflarından oluşuyor.

ID-ISTANBUL conceptStudio, ID-ISTANBUL çatısı altında sürdürülen iç mimari tasarım performansı ile ham:m ürünleri aynı çatı altında buluşturma hedefiyle kuruldu. Alışılagelmiş tasarım ofisi anlayışını kırarak, özellikle mimar, iç mimar ve tasarımcıların rahatlıkla uğrayabilecekleri, kahvelerini yudumlayarak çalışabilecekleri ve ham:m ürünlerini birebir deneyimleyecekleri bir mekan olarak düşünülen ID-ISTANBUL conceptStudio, tasarım tutkunlarına kollektif bir buluşma ve üretim alanı sunmayı hedefliyor.

Etiketler: / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ