Reklam
Reklam

Çocuklarınız tabiatla iç içe olsun

Sömestr tatilinde İksir Resort Town, öğrencilere çiftlik hayatını öğreten özel program hazırladı.

Çocuklarınız tabiatla iç içe olsun
  • 22.01.2016
  • 1.624 kez okundu
Reklam

BIRAKIN ÇOCUĞUNUZ DOĞAYLA ve DOĞAL OLANLA TANIŞSIN

Türkiye’nin en konsept doğal yaşam ve tatil kasabası olan İksir Resort Town, bu somestr tatilinde çocuklara muhteşem bir tatil organizasyonu yaptı.Ülkemizin en iyi binicilik eğitim alanına sahip olan bu kasabada,sebzeden meyveye, reçelden yumurtaya, buğdaydan ekmeğe kadar birçok şey topraktan sofraya felsefesiyle üretilmektedir. doğal yaşam, 50’ye yakın aktivite ve eğlence programlarıyla fark yaratan İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası ‘2016 Sömestr tatili programı’ hazır. Okulların, yarıyıl tatili geliyor. Bir dönem boyunca çalışan beyinler ve vücutlar, tatili özledi. Yenilenmek, yeniden enerji ile dolmak için İksir Resort Town, öğrencilere özel program hazırladı. 25- 29 Ocak 2016 tarihleri arasında 1.’ci dönem ile 1- 5 Şubat tarihleri arasında 2.’ci dönemi kapsayın ‘Doğal Olana Dönüş Sömestr Programı’ çocukları bekliyor. 4 gece- 5 gün tam pansiyon konaklamalı kişi başı paket fiyatı 699 TL’dir.

Çocuklar 2016 sömestr tatili sırasında; binicilik eğitiminden ahşap atölyesinde hediyelik eşya yapımına kadar, onlarca deneyim kazanarak, hem eğlenip hem öğrenirken, unutulmaz anılarla dolu bir sömestr tatili yaşayacaktır.

Kamp süresince çocuklarınızın neler yaptığını, İksir Resort Town’un web sitesi ve facebook sayfasından takip edebilirsiniz! Kampa katılan öğrenciler, yumurta toplama, süt sağma izleme gibi çiftlik hayatına dair tecrübeler edinebilir, bitki ve hayvan türleriyle ilgili gözlem yapabilirler.

Etiketler: / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ