Reklam
Reklam

Çocuklar renkli topaçlar yapıyor

Trump AVM’de Çocuklar, “Topaç Boyama Atölyesi”nde, kendi oyuncaklarını kendileri tasarlayacak, kendi el emekleriyle topaçlarını boyayacaklar.

Çocuklar renkli topaçlar yapıyor
  • 23.05.2016
  • 1.522 kez okundu
Reklam
Tüm etkinlikler ücretsiz!
Çocuklar bu hafta sonu Trump AVM’de buluşuyor, birbirinden renkli etkinliklerle eğleniyor…
Çocuklar bu hafta sonu katılacakları atölyede kendi topaçlarını tasarlayacak, “Miniklere Komedi Atölyesi” ve “Koş Koş Hazine Peşinde” oyunlarını sahnede izleyecek.
Trump Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu çocuklar için yine birbirinden renkli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar topaç boyama atölyesiyle rengarenk topaçlar tasarlayacak, tiyatro oyunları ile eğlencenin tadını çıkaracaklar…
Kahkaha ve macera dolu bir hafta sonu…
28 Mayıs Cumartesi günü “Miniklere Komedi Atölyesi”, 29 Mayıs Pazar günü ise “Koş Koş Hazine Peşinde” adlı tiyatro oyunları Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde sergilenecek. Her iki tiyatro oyunu da saat 13.00’te başlayacak.
Çocuklar kendi topaçlarını tasarlıyor!
Bu hafta sonu eğlenceli tiyatro oyunlarının ardından çocuklar “Topaç Boyama Atölyesi”nde, kendi oyuncaklarını kendileri tasarlayacak, kendi el emekleriyle topaçlarını boyayacaklar. Cumartesi ve Pazar günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyelere katılım ücretsiz olacak…
www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

Etiketler: / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ