Reklam
Reklam

BATMAN v SUPERMAN HEYECANI ZORLU’DA

Zorlu AVM’de 360 derece gezilebilir sergi alanında süper kahramanların kostümleri, özel film sahneleri ve fotoğrafları, tasarım- sanat, figür ve aksesuar sergisi yer alacak.

BATMAN v SUPERMAN HEYECANI ZORLU’DA
  • 22.03.2016
  • 1.493 kez okundu
Reklam

Tuncay Şerif

Tüm dünyanın merakla beklediği Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi, 25 Mart’ta vizyona giriyor. Zorlu Alışveriş Merkezi, 25 Mart – 24 Nisan tarihleri arasında, bu heyecana ortak olacak bir dizi etkinlikle her yaştan ziyaretçiyi bekliyor.

Zorlu Alışveriş Merkezi tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine ulaşan ve herkesin merakla beklediği Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin heyecanını misafirlerine yaşatmak için renkli aktiviteler düzenliyor.

Etkinlik için özel olarak hazırlanan bölüm; çocuk alanı, yetişkin alanı ve sergi alanından oluşacak. Etkinlikler kapsamında ziyaretçiler senin masken hangisi aktvitesinde üzerlerinde Batman, Superman ve Wonderwoman aksesuarlarını seçecek bu görüntünün anında çıktısını alarak sosyal medyada paylaşabilecekler. Katılımcılar “eye tracker” vasıtasıyla Superman gibi gözleri ile şehirdeki suçluları yok edecek, Batman’ın ünlü arabası Batmobile’e binip yarışacak, Gotham şehrinde kollarına taktıkları özel sensörle Bat Mobile ve Superman Drone’u kullanma heyecanını yaşayacak. Ziyaretçiler Air Gun oyunuyla eğlenecekler.

Hem aktivite hem sergi

Etkinliklerin yanı sıra Batman ve Superman’e özel sergi de bu alanda ziyaretçileri bekliyor. 360 derece gezilebilir sergi alanında süper kahramanların kostümleri, özel film sahneleri ve fotoğrafları, tasarım- sanat, figür ve aksesuar sergisi yer alacak. Sergi alanında bulunan Dönüşüm Zamanı oyunu ile ziyaretçiler Batman, Superman, Wonderwoman gibi filmin sevilen karakterlerine dönüşebilecek, bu dönüşümün videosunu anında sosyal medya üzerinden paylaşabilecekler.

Çocuklar için rengarenk bir dünya…

Yetişkinlerin yanı sıra çocukları da birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. Minik katılımcılar kostümlerini giydikten sonra Wonderwoman’nın tacını, Batman’nin maskesini ya da Süpermen’nin göğüs logosunu tasarlayacak. Tasarladıkları ürünler kendilerinde anı olarak kalacak, süper güç kontrolü ile kendi süper güçlerini keşfedecek, “air gun” ile Gotham şehrindeki hedefleri vuracaklar. İsteyen minik katılımcılar özel hazırlanmış şablonlardan seçtikleri rengarenk kahraman geçici dövmelerini yaptırabilecekler.

Etkinlikler 25 Mart-12 Nisan, sergi ise 25 Mart-24 Nisan tarih aralığında, Cuma, Cumartesi 12:00-20:00 diğer günler ise 12:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ