Reklam
Reklam

Atilla Dorsay ile Sinema Tarihine Yolculuk

Sinema eleştirmeni ve yazar Atilla Dorsay, Yaşam Akademisi söyleşileri kapsamında Akmerkez’de sinemaseverlerle buluştu.

Atilla Dorsay ile Sinema Tarihine Yolculuk
  • 03.04.2016
  • 1.289 kez okundu
Reklam

Sinema eleştirmeni ve yazar Atilla Dorsay, Yaşam Akademisi söyleşileri kapsamında Akmerkez’de sinemaseverlerle buluştu. Akmerkez Young Lions Zone’da gerçekleşen “Sinema Benim Hayatım…” başlıklı söyleşide katılımcılar Yeşilçam tarihinde keyifli bir yolculuğa çıktı.

 Akmerkez YLZ’de düzenlenen Yaşam Akademisi sohbetlerinin Nisan ayı konuğu, Türk sinema tarihinin önemli tanıklarından gazeteci-yazar Atilla Dorsay oldu. Sinema eleştirilerinin yanı sıra, pek çok kitaba da imza atan Dorsay, dünden bugüne Türk sinemasının geçirdiği dönüşümleri, 75 yılı aşan ömrüne sığdırdığı sayısız anıları ve tanıklıkları izleyicilerle paylaştı. Atilla Dorsay, söyleşisinin hemen ardından Akmerkez Remzi Kitabevi’nde düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

 Yaşam Akademisi Akmerkez YLZ’de

Akmerkez’in en genç buluşma noktası YLZ’de bundan böyle Yaşam Akademisi yer alacak. Yaşam Akademisi, merak uyandıran aktüel konuların ele alındığı, değişik alanlardan ilgi çekici isimlerin buluştuğu sohbetlerle renklenecek. Akmerkez YLZ’nin dinamik ve sıcak ortamında gerçekleşen etkinlikler keyif ve esin kaynağı olacak.

Etiketler: / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ